• Palkintolakeus
SyysSeMi 2018 - turnaus
TalviSeMi 2018 - turnaus

Turnaukset

Seinäjoen Mimmiliiga järjestää vuosittain kaksi suurempaa turnausta. SyySSeMi-turnaus on turnauksien ehdotonta aatelia ja nopeasti noussut yhdeksi suurimmista kaksipäivisistä tyttöjalkapalloturnauksista. SyysSeMi tarjoaa osallistuville joukkueille mahdollisuuden mukavaan yhdessäoloon kauden päätteeksi. Erinomainen tunnelma, hyvä ruoka ja sujuvat järjestelyt ovat asioita joihin tähtäämme.

TalviSeMi turnaus, jota voi hyvillä mielin kutsua SyysSeMin pikkusiskoksi järjestetään vuosittain tammikuussa. Turnauksen osallistujamäärä on rajoitettu!

Kaikkien SeMin järjestämien turnauksien ja tapahtumien ilmoittautuminen ja tulospalvelu tapahtuu atfox-turnaussivuston kautta. Turnauksiin ilmoittautumassa oleva joukkue ilmoittaa kaikki tietonsa pelipaidan väriä myöten internetin kautta ja saa sähköpostissa itselleen avaimen, jolla joukkueen tietoja pääsee myöhemmin muuttamaan. Turnauksien tulospalvelu on lähestulkoon reaaliaikainen, tulokset päivittyvät muutamia minuutteja ottelun päättymisen jälkeen ja niitä voi internetissä selata sarjoittain, kentittäin jne...

atfox - turnaussivustot ovat Seinäjokisen Aulis Tuupolan kehittelemät ja ne lanseerattiin ensimmäisen kerran käyttöön SyySSeMi - turnauksessa 2006 ja sen jälkeen ne ovat levinneet myös muiden turnauksien käyttöön.

Turnaussivuille pääsee SeMin www-sivustojen etusivun (www.semi.fi) kautta "klikkaamalla" turnauksen linkkilaatikkoa.

Semio Interactive